Запознайте се с нашата селекция коктейли

Очакваме ви на Sofia Finest 2022, за да опитате подбрани коктейли от premium брандове.

– Tanqueray London Dry

Джинът, който ще познаете със затворени очи – Tanqueray London Dry ще бъде сервиран в компанията на премиум тоник и свеж лайм. Непогрешима комбинация!

– Gordon’s London Dry, Gordon’s Premium Pink, Gordon’s Sicilian Lemon, Gordon’s Mediterranean Orange

Освен познатите Gordon’s London Dry и Gordon’s Premium Pink, ще можете за първи път в България да се насладите на джин-тоник с новите вълнуващи вкусове Gordon’s Sicilian Lemon и Gordon’s Mediterranean Orange.

– Roku Japanese Gin

Пресният джинджифил е онази съставка, която прави изисканата комбинация от джин Roku и премиум тоник още по-изразителна.

– Aperol

Оранжевата напитка с вкус на лято примамва със своя слънчев портокалов вкус и гъделичкащи винени балончета.

– Campari

Горчивото е новото черно, казват. Със залеза на слънцето опитайте Negroni, а преди това празнувайте живота с Americano или Campari Spritz!

– Vidas

Сок от листа на смокиня? Точно така! С джин. И със Skinos.  Декорирано с твоята усмивка.

– Hendrick’s Gin

Необичайно ли ще бъде, ако необичайният Hendrick’s не предложи обичайния джин-тоник, а се представи в компанията на Otto’s vermouth, ледена сода и цитрус?

– Monkey Shoulder

Обичаме скоч Monkey Shoulder, обичаме комбинацията от череши и шоколад, обичаме ледената газирана вода да гъделичка небцето. А как, според вас, трябва да се отнесем към комбинацията от трите?

– Glenmorangie

Ако във формулата на джин-тоника заменим джина с “X”… Glenmorangie X, със сигурност няма да се налага да търсим неизвестното. Поне така твърдят късметлиите, които са го опитвали.

– Chandon Garden Spritz

Премиум преживяване, свързващо забележителни тероари от планетата ни – домашно приготвен ликьор от нежно-горчиви портокали, таен микс от ботанически съставки и звездни балончета.

– Skinos & Votanikon

“Salty Skin” е името на коктейла, който балансира Skinos ликьор, бяло сухо вино, лимон, щипка морска сол и газирана вода. Маслинките са за ароматен разкош.

– Johnnie Blonde

Един ден уискито с вкус на ванилов сладолед намигнало на ледената лимонада. Казват, че до днес се разхождат заедно по плажа.

– Baileys

Baileys в кафето?  Кафе в Baileys-a? Само Baileys?