Първото по рода си събитие за коктейлна и градска култура вече е тук Sofia Finest – Raise a glass ще се състои в София между 17-19 юни 2022 г.

Sofia Finest е първото събитие в България, което събира на едно място коктейлната и градска култура, за да достави наслада на вашите сетива и да ви забавлява с елегантност и красота. Откриването ще се състои на 17 юни (петък) в 17:00 ч. на гърба на НДК върху платформа А6 (на открито), където ще ви очакваме до 19 юни (неделя) 2022 г.

Целта на събитието е да даде възможност на впечатляващи световни марки напитки в България да представят най-новите и привлекателни тенденции в света на коктейлната култура и виртуозното създаване на изкусителни шедьоври от уиски, водка, джин, шампанско и изтънчени ликьори.

По време на трите дни посетителите ще имат възможност да се насладят на богато разнообразие от коктейли, да разберат повече за актуалните тенденции в бар културата и да споделят опита на водещите бармани в България – всичко това на фона на специално селектирана музика.

В рамките на програмата сме подбрали DJ-и, емблематични представители на музикалната култура и градската среда:

На 17 юни 2022 г. (петък) между 17:00 и 22:00 ч. ще имаме удоволствието да чуем селекцията на Влади Рашков, известен като първия българин, пускал в легендарния клуб Turnmills в Лондон, както и човекът, подгрявал партита на големи имена като Tiesto, Freemasons, David Vendetta и много други.

В събота, 18 юни 2022 г., в програма ще се включат трима от семейството на Jam Music Family, а именно Симеон Христов (Zimone), Boyan и Самуил (Sam De Groove).

А в неделя, 19 юни 2022 г. ще завършим с известните и любими DJ Artone и DJ Marten.

По време на събитието ще може да участвате в много игри и градски забавления, специални happy hours, както и да се насладите на култови напитки от световната коктейлна култура в компанията на нашите четири страхотни звезди – Костюмаря, Парти момичето, Хипстъра, Популярната. Оглеждайте се за тях, защото те са вашите пътеводители в света на SOFIA FINEST 2022.

Първото коктейлно събитие в България събира признати брандове от висока класа в лицето на нашите партньори и изложители. Ще ги откриете на място, всеки в своята специална шатра: Johnnie Blonde, Baileys, Bottega, Chandon Garden Spritz, Hendricks Gin, Glenmorangie, Monkey Shoulder, Skinos, Aperol, Campari, Roku Gin, Gordons, Tanqueray, Efes, Grolsch, Kozel, Pilsner Urquell, Gelato & Latte, КIA, Three cents, Illy и други.

Вземете своя еднодневен билет за събитието на цена 20 лева (с включен безплатен коктейл или напитка от менюто с коктейли) или тридневен билет на цена 50 лева (с включени три безплатни напитки от менюто с коктейли).

Всеки билет дава пълен достъп до всички изложители, игри, атракции, музика и забавления и важи за един човек.

Повече детайли и програма на събитието може да откриете на www.sofiafinest.bg

Очакваме ви!