Коктейли за небцето, музика за сетива

Започваме с VLADISLAV RASHKOV, който ще озвучи вечерта на 17 юни 2022 г. с най-новото в света на хаус музиката. Той е един от най-добрите български DJ-и и първият, пускал в легендарния клуб Turnmills в Лондон.

Роден през септември 1982 г. Владислав Рашков (известен още като Gnubass) започва кариерата си през 1999 г. с популяризиране на партита в собствения си град. Година по-късно започва да пуска из цяла България в клубове като Graifer, Blade, Spartacus, Planet (София); Comics (Варна); Шок (Бургас); Мания (Слънчев бряг); Plazma (Пловдив) и много други. 

Подгрявал е на големи имена като Tiesto, Freemasons, David Vendetta, Jamie Lewis, Kevin Yost, Christian Smith, Inigo Kennedy, Luke Slater, Ade Fenton, DJ Boss, Sandy Rivera, Simon Digby, Tony Thomas, Sven Vath, Nic Fanciulli и много други.

Да не го чуете би бил истински пропуск!

Започваме леко в 17:00 ч. на 17 юни 2022 (петък) та чак до 22:00 ч. 

Искате да го чуете? Вземете своя билет с безплатен коктейл по избор от тук: https://sofiafinest.bg/билети/

*Всички безплатни коктейли ще може да изберете от специално меню на мястото на събитието.

На 18.06.2022 г. емоциите ще бъдат умножени по три, защото на сцената застават част от момчетата от The Jam Music Family, които ще ви представим последователно.

Започваме със Симеон Христов, познат като Zimone. Той е едно от най-актуалните имена на родната клубна сцена. Страстен колекционер е на хаус, соул, диско и фънк музика, но създава също и авторски парчета. С две думи – комплексна личност.

Той е един от основателите на музикалното движение The Jam Music Family, което освен голяма и активна общност, е особено колоритно парти, част от програмата на много родни музикални фестивали и клубове, а също и радио предаване в ефира на БНР радио София. Не на последно място – той е и кауза за свободна клубна култура без предразсъдъци, а също и посвещение, “отроче” и дългогодишна сбъдната мечта на двамата съмишленици Boyan и Zimone.

Zimone е бивш резидент DJ и програмен директор на столичния Carrusel Club и Beach Bar през шест епични сезона, а също – част от екипа на Метрополис, като свежо поколение от “новата школа” в редиците на легендарната организация с над 20-годишна история.

През 2021 г. той стои зад програмата на SODA и диджейската сцена на фестивала Sunland by Exit. Подгрявал е впечатляващ списък от световноизвестни диджеи при гостуването им на родна почва, включително имена като Carl Cox, Gorgon City, John Digweed, Sandy Rivera, Sam Divine, Mousse T, Kraak & Smaak, Gene Farris, Ferreck Dawn, Cassy, Jamie 3:26. Една немалка част от тези артисти са идвали у нас по негова покана. Той е и съосновател на българския лейбъл за електронна музика Mekanika и студиото Octave Collective. Встрани от всички тези музикални проекти, той работи като звуков дизайнер в гейминг индустрията в редиците на френското студио Ubisoft.

Характерна за Zimone е неговата музикална разностиловост – можете да го засечете по line-up-ите на широка гама събития – от интензивни техно и хаус партита, през дневни downtempo и chillout събития, до партитата в Тhe Jam стилистика, които са си негова запазена марка.

В събота отваряме врати в 13:00 ч. Мястото е платформа А6, на гърба на НДК, София

Искате да го чуете? Вземете своя билет с безплатен коктейл по избор от тук: https://sofiafinest.bg/билети/

Очакваме ви!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.